Header background

Afscheidsfeest organiseren

Afscheidsfeest organiseren

Het organiseren van een afscheidsfeest kan een geweldige manier zijn om iemand die vertrekt in het zonnetje te zetten. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om een geslaagd afscheidsfeest te plannen. Kies voor Mirelle Events om jouw afscheidsfeest volledig uit handen te geven en zeker te zijn dat alles perfect van A tot Z wordt geregeld. Neem direct contact met ons op of lees verder voor alle tips.

1. Is het een verrassing of niet?

De eerste stap bij het organiseren van een afscheidsfeest is beslissen of het een verrassing moet zijn. Dit kan een leuke en spannende optie zijn, maar bedenk dat het ook wat extra planning en geheimhouding vergt. Denk goed na over de persoonlijkheid en voorkeuren van de vertrekkende collega. Sommige mensen houden van verrassingen en zullen de extra moeite waarderen, terwijl anderen liever vooraf op de hoogte zijn zodat ze zich kunnen voorbereiden. Maak deze keuze zorgvuldig, want het bepaalt de verdere planning van het feest.

2. Verstuur op tijd de uitnodigingen

Verstuur op tijd de uitnodigingen voor het afscheidsfeest. Het is belangrijk om vrienden en collega’s op tijd te informeren, zodat ze zich kunnen voorbereiden. U kunt officiële uitnodigingen sturen of een e-mail versturen. Vraag de genodigden om te laten weten of ze aanwezig kunnen zijn. Op basis van hun reacties kunt u de verdere voorbereidingen treffen.

3. Kies de juiste locatie

De volgende stap is het kiezen van de juiste locatie. Dit kan variëren van een gezellig huisfeest tot een bijeenkomst in een park of een gehuurde zaal. Denk aan het aantal gasten en wat de vertrekkende persoon leuk vindt. Zorg ervoor dat de locatie voor iedereen goed bereikbaar is.

organiseren afscheidsfeest

4. De datum kiezen

Het kiezen van de juiste datum is cruciaal. Probeer een datum te vinden die voor de meeste genodigden past, en natuurlijk ook voor de persoon die vertrekt. Het is vaak handig om de datum ruim van tevoren vast te leggen, zodat iedereen het in zijn agenda kan zetten.

5. De juiste versiering kiezen

Versiering speelt een grote rol in het creëren van de juiste sfeer. Denk aan ballonnen, slingers en eventueel een banner met een persoonlijke boodschap. Kies kleuren en thema’s die passen bij de persoon die vertrekt. Als het een verrassingsfeest is, zorg dan dat de versieringen klaar zijn voordat de eregast arriveert.

6. De beste muziek kiezen

Een afscheidsborrel zonder muziek is volgens ons een echte no-go. Muziek maakt het feest, en dus ook de afscheidsborrel. Huur een professionele DJ in voor je bedrijfsfeest die zorgt voor de juiste sfeer. Bij een afscheidsborrel is het belangrijk dat mensen met elkaar kunnen praten, dus zorg dat het volume van de muziek op achtergrondniveau staat. Zo kunnen jullie oude herinneringen ophalen en praten over de nieuwe plannen van je collega.

7. Een cadeau geven

Last but not least, zorg voor een geweldig cadeau. Dit kan iets persoonlijks zijn, zoals een fotoboek met herinneringen, of iets praktisch voor de toekomst van de persoon die vertrekt. Het belangrijkste is dat het cadeau laat zien hoeveel de persoon gewaardeerd wordt.

Afscheidsfeest collega pensioen

Gaat je collega met pensioen? Dan heeft hij of zij waarschijnlijk een mooie leeftijd bereikt en dat verdient een feestje! Je kunt het afscheidsfeest zo groot vieren als je zelf wilt. Vraag ook naar de wensen van de aanstaande gepensioneerde; misschien hebben zij zelf al leuke ideeën voor het afscheid. Een passend afscheidscadeau kan variëren van een klein gebaar of iets persoonlijks tot een bijdrage voor een speciale wens. Dit cadeau zal in ieder geval een fijne herinnering van waardering voor je collega zijn.

Header homepagina 2

Afscheidsfeest van A tot Z laten organiseren?

Het organiseren van een afscheidsfeest kan een flinke klus zijn. Bij Mirelle Events begrijpen we dat je graag wilt dat alles perfect verloopt zonder zelf in de stress te raken. Daarom bieden wij een complete service aan waarbij we het afscheidsfeest van A tot Z voor je regelen. Vanaf de eerste voorbereidingen tot aan de opruimwerkzaamheden na afloop, nemen wij alles uit je handen. Jij en je collega’s kunnen daardoor volop genieten zonder zorgen. Met oog voor detail en een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je afscheidsfeest een uniek evenement wordt dat je niet snel zult vergeten. Vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor Mirelle Events

Unieke Locaties:

Mirelle Events biedt bijzondere vergader- en cursuslocaties, waaronder dynamische plaatsen zoals een voetbalstadion, wat zorgt voor een inspirerende en onvergetelijke omgeving.

 

Op Maat Gemaakte Evenementen:

Elk evenement wordt op maat gemaakt met een persoonlijke aanpak, waardoor het volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

 

Breed Dienstenaanbod:

Van bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes tot presentaties, beurzen en thema-avonden, Mirelle Events biedt een breed scala aan diensten om elk zakelijk evenement tot een succes te maken.

 

Ervaren Team:

De oprichters, Miranda en Elles, brengen een schat aan ervaring, passie en expertise mee, wat resulteert in hoogwaardige en zorgeloze evenementen.

 

Nationaal en Internationaal:

Mirelle Events opereert niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten, waardoor ze in staat zijn om op elke locatie een onvergetelijk evenement te creëren.

Dit organiseren we ook!