Header background

Bijzondere vergader- en cursuslocaties

Waar inspiratie en besluitvorming samenkomen

Stel je voor dat je vergadert te midden van de dynamiek van een voetbalstadion. Een inspirerende omgeving doordrenkt met de unieke sfeer van topsport en prestaties. Combineer dit met een voortreffelijke lunch of buffet, gevolgd door een exclusieve rondleiding door het stadion.

Laat je dag eindigen met een sportief evenement, zoals een voetbaltoernooi of een padelclinic. Of kies voor een boeiende quiz met een smakelijk hapje en drankje als teambuildingactiviteit. Wil je meer van Volendam ontdekken? Maak een ontspannen wandeling over onze beroemde dijk en vereeuwig het moment met een foto in traditioneel Volendams kostuum, waardoor werknemers en zakenrelaties een blijvende herinnering aan deze dag hebben.

Waarom kiezen voor Mirelle Events

Bijzondere locaties
Bijzondere locaties4

Naast het fc stadion hebben we ook nog locaties voor uw vergaderingen, heidedagen, teambuilidingweekenden in Edam, Oss, spanje en curacao. 

Onze Partner, Jouw Podium

Ervaar zakelijk succes in samenwerking met het FC Volendamstadion, een exclusieve partner voor onvergetelijke vergaderingen en cursussen.

Vooroplopende Ontdekking

Verken de magie van het stadion met een inspirerende rondleiding voorafgaand aan jouw bijeenkomst, een stimulerende start voor creatieve sessies.

Culinaire Uitmuntendheid

Geniet van de culinaire kunsten van Nederlandse topcateraars, die smaakvolle hoogstandjes creëren om jouw vergadering extra bijzonder te maken.

Broodnodige Perfectie

Alleen het beste is goed genoeg. Onze samenwerking met de beste bakker garandeert heerlijk vers brood en gebak tijdens jouw bijeenkomst.

Duurzame Bijeenkomsten

Kies voor een duurzame locatie en draag bij aan een groenere toekomst terwijl je vergadert in een verantwoorde omgeving.

Traditionele Begroeting

Voordat de vergadering begint, starten we met een warme handdruk, een ouderwets teken van respect en toewijding aan een succesvolle samenwerking.

Persoonlijke Connectie

Bij Mirelle Events draait het om mensen. Ervaar persoonlijk contact met Miranda en Elles, toegewijd om jouw evenement tot een succes te maken.

Dit organiseren we ook!