Over ons

miranda5a
Header background

Het ontzorgen zit al jaren in mijn bloed. Vanaf mijn 19e werkzaam in het verzekeringsbranche waarbij persoonlijke aandacht en ontzorgen hoog in het vaandel staan. Tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam werd mij gevraagd om vrijwilligerswerk te doen in de businesslounge. Daar ontdekte ik hoe leuk het is om events te verzorgen met alles wat daarbij komt kijken.

Het was genieten om mensen te zien smullen van het lekkere eten en al het andere dat werd voorgeschoteld. Zo kwam ik op het idee om hier een bedrijf voor te starten met als doel alle bezoekers een geweldige dag te geven, met op nummer 1:  kwaliteit.

Miranda

Medeoprichter/eigenaar Mirelle events

Over ons Elles
Header background

Tijdens mijn werk als financieel adviseur haalde ik mijn energie uit het gesprek met de klant en het verzorgen van het juiste advies.

Door mijn vrijwilligerswerk in evenementen kreeg ik de behoefte om hier mijn echte werk van te maken. Wat is er nu mooier dan mensen een onvergetelijke dag te bezorgen?

Ik hou van de gesprekken met verschillende mensen tijdens verschillende evenementen. Een groep van 12 is net zo bijzonder als een bedrijf met 100 werknemers. Cursussen, vergaderingen, heidedagen en bedrijfsfeesten deze combinatie maakt mijn werk/leven op dit moment geweldig.

Elles

Medeoprichter/eigenaar Mirelle events

Wij doen het anders

Bij Mirelle Events is ‘anders’ niet alleen een woord, het is onze belofte aan u. We begrijpen dat het organiseren van evenementen meer is dan alleen het afvinken van taken op een lijst. Het gaat om het creëren van herinneringen, het smeden van relaties en het realiseren van uw visie.

Wat ons anders maakt, is onze toewijding aan persoonlijk contact en maatwerk. We nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen, uw doelen te begrijpen en uw visie te omarmen. We geloven in open communicatie, inlevingsvermogen en flexibiliteit.

Onze evenementen worden niet uit de standaardkoker gehaald, ze worden op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of teambuilding, we streven naar perfectie in elk detail. We luisteren naar uw feedback en passen ons aan om ervoor te zorgen dat uw evenement precies zo wordt als u het zich had voorgesteld.

Maar het ‘anders’ doen stopt niet bij maatwerk, het gaat ook over passie en betrokkenheid. We houden van wat we doen, en dat zie je terug in elk evenement dat we organiseren. We geloven in het creëren van waarde en blijvende indrukken, en we rusten niet voordat we dat bereikt hebben.

Dus, als u op zoek bent naar een evenementenpartner die net zo gepassioneerd is over uw succes als u dat bent, dan bent u bij Mirelle Events aan het juiste adres. Laten we samenwerken en uw evenementenervaring naar een nieuw niveau tillen. Samen maken we het onmogelijke mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Voor events waar elk detail telt